Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

35,000 bez krova nad glavom

Rusija: Broj poginulih u poplavama popeo se na 172

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velike poplave koje su tijekom vikenda pogodile okrug Krimsk, na jugozapadu Rusije, uzrokovale su smrt 172 osobe, objavila je u utorak regionalna uprava.

'Prema najnovijim službenim podacima, 172 osobe stradale su' u poplavama do kojih je došlo u noći s petka na subotu, priopćeno je iz uprave područja Krasnodar.

Pročitajte i ovo Zbog poplave evakuirani stanovnici ruskog grada Orska Voda i dalje nadire Kaos u Rusiji, tisuće evakuirane nakon što je rijeka probila branu: "Ovo su najteže poplave otkad se prate takvi podaci" Ilustracija Tisuće evakuiranih Pukla brana na rijeci Ural, potopljeno 4000 kuća, u tijeku evakuacija

>> Guverner ruske pokrajine: 'Lokalne vlasti znale su za nadolazeću katastrofu tri sata prije'

Približno 35.000 osoba izgubilo je sva ili dio dobara u Krimsku i okolici, u zaleđu ruske rivijere na Crnom moru, nakon olujnih kiša koje su zahvatile i ljetovalište Želendžik i susjednu luku Novorosijsk, javlja rusko ministarstvo za izvanredna stanja. Lokalno stanovništvo ljuto je na vlasti jer ih nisu obavijestile o opasnosti od poplava. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene