Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bijeg od oružja

Rusi stigli u Crnu Goru na odmor, čuli za mobilizaciju pa odlučili ostati: "Ovo nije naš rat, ja se neću boriti, kamoli ginuti"

Aktualno Galerija Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 5 Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 5 Foto: DNEVNIK.hr Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 4 Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 4 Foto: DNEVNIK.hr Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 3 Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 3 Foto: DNEVNIK.hr Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 2 Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Otišli iz Rusije u Crnu Goru - 1 Galerija 1/5 >>
Rusi koji ne žele u rat i dalje pokušavaju napustiti zemlju. Neke od destinacija na koje odlaze nalaze se u našem susjedstvu.

Osim Beograda, meka Rusima, čini se, postaje i Crna Gora. Otamo stižu snimke mladog para koji je u Crnu Goru stigao na odmor.

No zbog prošlotjedne objave predsjednika Rusije Vladimira Putina o mobilizaciji ne planiraju se vratiti u domovinu. Ne žele riskirati i boriti se protiv Ukrajine.

"Ovo nije naš rat, mi ne čuvamo svoju domovinu, mi napadamo svoje susjede, našu braću, pokušavamo okupirati teritorije koji nam ne pripadaju, a koje, što se mene tiče, ne trebamo. To je ukrajinski teritorij i ja se za to definitivno neću boriti, a kamoli ginuti", kazao je Alexander.

Pročitajte i ovo Sofija Karkadim i Tony Garnett KRAJ LJUBAVI VIDEO Izbjegla Ukrajinka uhićena nakon što je bivšem dečku pokušala nogom razvaliti vrata. Dok su je odvodili vrištala je: "Volim te, Tony!"

"Puno naših prijatelja također je otišlo, da budem iskren. U posljednja dva dana - svi su kupili avionske karte. Naši prijatelji stižu u Crnu Goru za tjedan dana jer nije bilo karata", dodao je.

Pročitajte i ovo Tony Garnett i Sofia Karkadim PREKINULI SU Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, ali došlo je do preokreta: "Uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo"

Više o ratu u Ukrajini možete pročitati OVDJE

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene