Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

KRAJ LJUBAVI

VIDEO Izbjegla Ukrajinka uhićena nakon što je bivšem dečku pokušala nogom razvaliti vrata. Dok su je odvodili vrištala je: "Volim te, Tony!"

Sofija Karkadim i Tony Garnett
Sofija Karkadim i Tony Garnett Foto: Instagram
Izbjegla Ukrajinka Sofija Karkadim nije se mogla pomiriti s prekidom veze pa je došla na vrata bivšem ljubavniku Tonyju Garnettu i navodno ih pokušala razvaliti nogom. Pozvana je policija, koja ju je pronašla kako se skriva u gmrlju.

Veza Sofije Karkadim i Tonyja Garnetta dospjela je u medije nakon što je Garnett ostavio svoju suprugu i dvoje djece zbog Sofije, koju je primio u svoju kuću kao izbjeglicu iz Ukrajine. No, veza nije potrajala, a kad je Sofija stigla Tonyju pred kuću, odbio je otvoriti vrata.

Pročitajte i ovo Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi Tony Garnett i Sofia Karkadim PREKINULI SU Ostavio suprugu i djecu zbog Ukrajinke, ali došlo je do preokreta: "Uzela je nož i nekoliko puta zabila ga u zid. To me stvarno prestrašilo"

Policija je navodno rekla Sofiji da se drži podalje nakon što je Tony pozvao policajce u subotu navečer, kada joj je rekao da je njihova četveromjesečna veza gotova. Ona je potom napustila dom koji su dijelili, ali se sinoć vratila. Susjedi su nazvali policiju kad su čuli kako viče na Tonyja i nogom udara u vrata.

Kad su policajci stigli, Sofija je pobjegla, no pronašli su je kako se skriva u obližnjem grmlju. Na snimci koju je objavio Daily Mail vidi se kako je policajci odvode, dok ona viče: "Tony, volim te. Molim te pođi sa mnom".

Nakon ispitivanja puštena je bez optužnice. Navodno je policajcima rekla da se želi vratiti svojoj domovini i obitelji. Viza koja joj je omogućila hitni status izbjeglice na šest mjeseci istječe za nekoliko tjedana.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene