Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Druga snimka u 24 sata

Je li Ukrajina lagala? Rusi objavili novi video zapovjednika Crnomorske flote

Screenshot
Screenshot Foto: Telegram/RIA Novosti
To je druga snimka Sokolova koja je objavljena unazad 24 sata.

Nakon što je u ponedjeljak ukrajinska vojska objavila kako je u napadu na sjedište ruske Crnomorske flote 22. rujna ubijen zapovjednik Ruske ratne mornarice Viktor Sokolov, Rusi su u srijedu ujutro objavili intervju sa Sokolovim, piše Sky News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stigla i reakcija Hrvatski susjedi dovode pojačanja uz granicu: Postavljaju kontrolne punktove, tu su i konjica, psi, helikopter...

U intervjuu za televizijsku postaju Ministarstva obrane Rusije, Sokolov govori o stanju u Crnomorskoj floti. 

Ako je objavljena snimka nova, što za sada sa sigurnošću nije potvrđeno, Ukrajina je slagala kada je rekla da je Sokolov ubijen u napadu na sjedište Crnomorske flote na Krimu. 

Pročitajte i ovo Prostitutka (Ilustracija: iStock / Getty Images Plus) ZLOČESTI PILOT "Šmrkao sam kokain s grudi jedne djevojke": Pohvalio se kolegici stjuardesi i dobio otkaz, aviokompanija otkazala let

Pročitajte i ovo Pomorska policija, ilustracija Nisu računali na buru Vožnja kajakom skoro završila tragično: "Dan će pamtiti po paničnom strahu zbog olujnog vjetra"

To je druga snimka Sokolova koja je objavljena unazad 24 sata. Ranije je objavljena snimka na kojoj se može vidjeti da je putem video veze Sokolov sudjelovao na sastanku koji je vodio ministar obrane Rusije Sergej Šojgu. Sokolov nije viđen kako govori na snimci konferencije. Nije jasno kada je snimak snimljen, iako je rusko ministarstvo obrane tvrdilo da se sastanak održao u utorak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene