Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Izrugan

Osramotili ga na internetu: Sad on ima razlog za smijeh i ples!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sean iz Londona pognuo je glavu kada su se njegovom plesanju narugale nepoznate osobe, dovoljno 'hrabre' da se izruguju s njim na internetu.

Postao je poznat kao 'Rasplesani muškarac' nakon što su dvije njegove fotografije objavljena na internetu uz natpis 'Opazio sam ovaj primjerak kako pokušava plesati. Prestao je kada je vidio da mu se smijemo'.

Pročitajte i ovo Slatine Policija istražuje Novi slučaj nasilja kod Splita, majka objavila: "Sina su zavezali za stup i stavili mu traku na usta. Nije mogao disati" Zoran Milanović objava na facebooku Milanović na Fejsu: "To je alarm za sve nas"

Na prvoj fotografiji tada nepoznati muškarac je sretno plesao, a na drugoj je potišteno pognuo glavu. A zlostavljače, koji su ga proslavili rugajući mu se na internetu, možda će iznenaditi posljedice njihovog ponašanja.

Pokrenuta akcija na društvenim mrežama

Zahvaljujući kampanji na društvenim medijima otkriven je identitet rasplesanog muškarca i pozvan je na veliku plesnu zabavu u Los Angelesu koja se organizira njemu u čast.

Poziv mu je uputila Cassandra Fairbanks iz Kalifornije koja je pokrenula potragu na Twitteru, ali i još gotovo 2000 drugih žena koje također planiraju dolazak.

Na učenika se okomila osoba od koje se to najmanje očekivalo!

Cassandra je pokrenula potragu jer je htjela napraviti nešto lijepo za poniženog muškarca. Akcija je urodila plodom i osoba s fotografije vrlo brzo je identificirana kao Sean iz Londona. A sada se za njega priprema već spomenuta zabava.

A stvari su se razvile bolje nego je Cassandra očekivala jer su se u akciju uključile i neke poznate osobe. Pharrell Williams je putem Twittera poručio da i on namjerava svratiti na zabavu, a Moby je ponudio svoje usluge - besplatno.

'Nitko nikada ne bi trebao biti posramljen zbog plesa', poručio je poznati glazbenik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene