Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užasnuti srednjoškolac

Na učenika se okomila osoba od koje se to najmanje očekivalo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stephen Davis naučio se nositi s maltretiranjem od strane kolega, ali kada se na njega okomio i učitelj odlučio se zauzeti sa sebe.

Kao da 15-godišnjem srednjoškolcu Stephenu Davisu iz  Illinoisa nije bilo dovoljno što mora trpjeti maltretiranje svojih kolega, na njega se okomila i osoba od koje je očekivao pomoć u takvim situacijama - njegov učitelj, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ministar će se ispričati - 2 Je li bio pijan? Fuchs će se ispričati profesoru koji se potukao s učenikom, ali pod jednim uvjetom: "Alkoholizam je nešto najstrašnije" Prizor maltretiranja Poznati policiji VIDEO Kruže snimke braće koja prijete po kafićima: Jedan od njih šamara konobara, drugi tvrdi da je sve šala

Užasnuto je promatrao crtež osobe sa životinjskim zubima, dlakavim ušima, zakrvavljenim očima, ticalima, ožiljkom i nosom koji curi, a koja je označena kao 'Stephenovo ružno du*e' od strane učitelja na zamjeni. I to pred cijelim razredom.

Davis je incident snimio svojim mobitelom, ne ostavljajući mjesta za sumnje u čin prosvjetnog djelatnika.

VIDEO Učiteljica im skakala po leđima jer nisu napisali domaću zadaću!

'Bilo mi je neugodno. Svi su pokazivali na mene smijući se, a ja sam bio na rubu suza', ispričao je Stephen, inače učenik s posebnim potrebama.

Kaže da je drugima uvijek bio meta zbog svoje prekomjerne težine, ali naučio se nositi s tim. Međutim, sada se odlučio zauzeti za sebe i video je pokazao vodstvu škole, a potporu mu pruža njegova obitelj.

Neidentificirani učitelj je suspendiran, a škola istražuju incident i sve koji bi u njega mogli biti uključeni.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene