Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Državne svečanosti

Rođendan 'Dragog vođe': Kim Jong-un odao počast ocu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjevernokorejski čelnik Kim Jong-un u subotu je odao počast svom ocu Kim Jong-il u okviru državnih svečanosti obilježavanja njegovog rođendana, javljaju sjevernokorejski mediji, a prenosi južnokorejska agencija Yonhap.

Kim Jong-un je sa suprugom Ri Sol-ju, u pratnji visokih vojnih i državnih dužnosnika, posjetio palaču Kumsusan u Pyongyangu gdje je izloženo tijelo Kim Jong-ila. To je bilo prvo zajedničko pojavljivanje u javnosti sjevernokorejskog vladara i njegove supruge od novogodišnjih blagdana.

Pročitajte i ovo Kim Jong Un U pratnji kćeri VIDEO Kim Jong Un po prvi puta se provozao u automobilu koji mu je poklonio Vladimir Putin Vladimir Putin i Kim Jong Un - 3 neprijatelj broj jedan Nova prijetnja: "Sjeverna Koreja će upotrijebiti svu silu bude li napadnuta"

>> Sjeverna Koreja najavila novi nuklearni test: 'Sve je spremno!'

Sjeverna Koreja izazvala je ovaj tjedan opću osudu jer je izvela treći nuklearni pokus usprkos UN-ovim rezolucijama. Ovim je testiranjem službeni Pjongjang još korak bliže posjedovanju upotrebljiva dalekometna nuklearnog projektila.

Prošli je put Sjeverna Koreja nuklearno testiranje izvela u prosincu. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene