Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Nevjerojatna priča

Ribič pronašao ljudski prst u pastrvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ribič iz američke savezne države Idaho ulovio je pastrvu i odlučio je pripremiti za ručak, no prilikom čišćenja u njezinoj utrobi je pronašao nešto od čega bi se svakome okrenuo želudac.

Nolan Calvin čisteći ulovljenu ribu na jezeru Priest Lake, u njoj je pronašao ljudski prst te je odmah kontaktirao ured šerifa Boner Countyja. Istražitelji su uspjeli napraviti otisak prsta i pronaći vlasnika prsta, prenosi Huffington Post.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

>> Piranja curici odgrizla vrh prsta

Izgubljeni prst pripada 31-godišnjem Haansu Galassiju, iz Colberta u saveznoj državi Washington, a on je ispričao istražiteljima kako je izgubio prst. On je još 21. lipnja bio na istom jezeru i daskao po vodi, a nije izgubio samo jedan prst, već mu se uže za vuču omotalo oko sva četiri prsta i gotovo ih u cijelosti prepililo prilikom zatezanja od vuče.

'Šerif me nazvao i rekao mi kako mi ima čudnu priču za ispričati. Rekao mi je kako je kako se na tom jezeru našao jedan ribar i tad mi je bilo jasno što mi je htio reći', rekao je Galassi. 'Pitao sam ga, da pogodim, našli ste moj prst u ribi?', dodao je.

Galassi je ispričao kako prilikom nesreće nije osjećao bol, a nakon što je uspio osloboditi ruku od užeta i nakon što ju je izvadio iz vode, ostao je šokiran. 'Izvukao sam ruku iz vode i vidio da su mi gotovo sva četiri prsta presječena. Vidio sam puno mesa i kostiju, ne toliko krvi', rekao je.

Nakon nesreće, helikopterom je prebačen do bolnice i dvaput tjedno otad ide na terapije za ozlijeđenu ruku. Od prstiju su mu ostali pola kažiprsta i srednjeg prsta, a Galassi tvrdi kako se još uvijek može normalno služiti tom šakom i hvatati stvari.

Policija je ponudila vratiti mu prst, no on ih je odbio.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene