Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen 54-godišnjak

Razriješen masakr u francuskim Alpama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija u Surreyju uhitila je 54-godišnjaka kojega dovodi u vezu s četverostrukim ubojstvom u francuskim Alpama koje je prošle godine šokiralo Francusku i Britaniju.

Britanska je policija na području Surreyja na jugoistoku Engleske uhitila 54-godišnjaka kojeg dovodi u vezu s četverostrukim ubojstvom u francuskim Alpama. BBC javlja kako je riječ o Zaidu al-Hilliju, bratu britanskog inženjera iračkog porijekla Saada al-Hillija, koji je bio među ubijenima.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Prijeti mu visoka kazna DORH podigao optužnicu protiv policajca koji je ubio studenticu u Osijeku Audrii Cunningham Užas u Teksasu Djevojčica (11) nestala na putu do škole, njezino tijelo pronađeno u rijeci

>> Masakr u Alpama: Preživjele djevojčice čuvaju od rodbine

Zločin je počinjen 5. rujna prošle godine, a osim Saada, ubijeni su i njegova supruga Iqbal, njezina majka Suhaila al-Allaf te francuski biciklist Sylvain Mollier.

Obitelj je u Alpama bila na kampiranju u blizini jezera Annecy.

Masakr su preživjele Saadove kćeri - četverogodišnju Zeenu su osam sati nakon zločina pronašli živu u automobilu ispod majčinog leša, dok je sedmogodišnja Zainab pronađena teško ozlijeđena.

Zaid al-Hilli je u prijašnjim razgovorima s policijom opovrgavao bilo kakvu vezu s ubojstvom, a tvrdio je i da je s bratom bio u dobrim odnosima.

Policija u Surreyju prošlog je mjeseca zatražila informacije o vozilu britanskih oznaka koje je viđeno u blizini mjesta zločina 20-ak minuta prije masakra.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene