Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Četverostruko osuđeni ubojica, 34-godišnji Boban Mitić uhićen je nakon šestomjesečnog skrivanja od policije. Mitić je nakon uhićenja policiji priznao da je zločin pripremao duže vrijeme te istaknuo da mu je jedino žao što je ubio svoju maloljetnu djecu, 4-godišnjeg Lazara i 2-godišnju Anđelu.


Monstrum iz Rataja trenutno se nalazi pod pojačanim nadzorom u samici Okružnog zatovra u Vranju.

Vezani članci Srđan Mlađan u sudnici - 6 Sisački monstrum nakon dugo vremena u javnosti: Pogledajte kako danas izgleda najokrutniji ubojica koji se oženio u zatvoru Joseph James DeAngelo mlađi (74) Bivši policajac osuđen na 11 doživotnih kazni: Ubio 13 i silovao na desetke žena, na izricanju presude ispričao se žrtvama

'U trenutku uhićenja Mitić je izgledao zapušteno. Imao je bradu od nekoliko dana i potrganu odjeću, a oko njega se širio nepodnošljiv smrad. No, i dalje je bio prepoznatljiv i izgledao je isto kao i na slikama s tjeralice. U ćeliji je miran, komunicira i ne odbija hranu', izjavio je izvor blizak istrazi te dodao da se Mitić bez pomoći roditelja ne bi mogao toliko dugo skrivati.

>> Roditelji skrivali monstruma iz Rataja

Obitelji Ristić u Krševici laknulo je od kad je monstrum iza brave, no razočarani su da je Mitić čak šest mjeseci uspijevao umaknuti policiji koja ga je na kraju našli u roditeljskoj kući.

'Nisu ga tražili kako treba, tako ja to objašnjavam, kaže Blagoje Ristić, Mitićev tast koji je prije četiri mjeseca izjavio da je Mitić živ i da se skriva u okolici te da mu je cilj ubiti njega i preživjele članove njegove obitelji.

'Tvrdio sam to na osnovi onoga što je govorio prije ubojstava. Rekao je da će nas zatrti i da mu nitko ništa neće moći. Govorio je da ga policija neće moći uhvatiti jer će sam napraviti skloništa. Sve je pripremio unaprijed, imao je novac i kao jazavac se skrivao po rupama', rekao je Blagoje Ristić.