Obavijesti Video Pretražite Navigacija
bez obrazloženja

Vrtić u Mostaru raspisao natječaj: Jedan od uvjeta za posao je hrvatsko državljanstvo

Vrtić - 1
Vrtić - 1 Foto: DNEVNIK.hr
Mostarski vrtić raspisao je natječaj, uprava zapošljava tri odgojitelja/odgojiteljice. Među općim uvjetima za prijavu nalazi se i posjedovanje hrvatskog državljanstva.

Raspisan je natječaj za odgojitelja/odgojiteljicu u mostarskom dječjem vrtiću Maša i prijatelji, a jedan od uvjeta za prijavu na to radno mjesto je isključivo hrvatsko državljanstvo.

Ukupno se traže tri nova radnika na određeno vrijeme, a natječaj je otvoren do 1. kolovoza.

Pročitajte i ovo Ilustracija U obiteljskoj kući Užas na istoku Hrvatske: Vatrogasci nakon gašenja požara pronašli tijelo osobe

Opći uvjeti za prijavu su: završen preddiplomski sveučilišni stuij ili stručni studij za odgojitelja predškolske djece, odnosno studij za odgojitelja kojim je stećena viša stručna sprema u skladu s ranijim propisima, odnosno završen diplomski sveučilišni ili specijalistički studij za odgojitelja, punoljetnost, hrvatsko državljanstvo, zdravstvena sposobnost za obavljanje poslova radnog mjesta na koje se osoba prima.

Pročitajte i ovo Ilustracija mučan slučaj u dubravi Apel majke čijeg sina su pretukla četvorica mladića: "Dragi prijatelji, više od ičega danas trebam vašu pomoć"

Uprava vrtića, prenosi Klix.ba, nigdje nije navela je li potrebno imati i državljanstvo BiH, a ostalo je nejasno i zašto je za radno mjesto odgojitelja/odgojiteljice nužno hrvatsko državljanstvo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene