Obavijesti Video Pretražite Navigacija
mučan slučaj u dubravi

Apel majke čijeg sina su pretukla četvorica mladića: "Dragi prijatelji, više od ičega danas trebam vašu pomoć"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Majka 18-ogodišnjeg mladića objavila je potresnu priču i slučaj njezinog sina kojeg su pretukla četvorica mladića. Sve je prijavila policiji, što je DNEVNIK.hr-u i potvrđeno u PU zagrebačkoj.

Društvenim mrežama širi se potresna priča majke čijeg su sina pretukli u Dubravi. Sin ima 18 godina, a pretukla su ga četvorica mladića. PU zagrebačka potvrdila nam je događaj. 

Majka je na Facebooku napisala: 

"Dragi susjedi, prijatelji, poznanici. Vise od ičega danas trebam vašu pomoć. Večeras su na Klaki četvorica dječaka (17,18 god) napala i pretukla sina (18). Sjeli su na trgu u tramvaj broj 12, sišli na okretištu Dubrava i sjeli u autobus 206 koji je kretao u 21:15.

Sišli su za sinom na stanici u ulici Josipa Hamma (kod vrtića Pčelica), pratili ga i pretukli u ulici Augusta Musića ispred kuće broj 15.

Jedino što imamo za sada je opis napadača. Slučaj je prijavljen policiji, sin je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Danas je to bilo moje dijete, sutra moze biti vaše😔.

Ako bi imali bilo kakvu informaciju da nam javite i sherate objavu da se napadaci nadju. Hvala vam", napisala je mama na Facebooku.

Policija zna za događaj, u tijeku je utvrđivanje okolnosti događaja, rekli su nam kratko u PU zagrebačkoj. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene