Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iran demantira

Drama u Arapskom moru: Izraelski teretni brod pogodila iranska raketa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Teretni brod u vlasništvu izraelske kompanije oštetila je iranska raketa u Arapskom moru ranije u četvrtak, izvijestio je na svojoj web stranici izraelski Channel 12.

U izvješću piše da je brod, koji je plovio od Tanzanije do Indije, bio u mogućnosti nastaviti svoje putovanje. Prema izvješću, brod je u vlasništvu XT Managementa, koji je smješten u luci Haifa.

Reuters nije mogao odmah potvrditi incident ili doći do službenika u kompaniji za komentar. Glasnogovornica izraelskog ministarstva vanjskih poslova rekla je da provjeravaju izvješće.

Prošli mjesec, izraelski premijer Benjamin Netanyahu okrivio je Iran za eksploziju na izraelskom brodu u Omanskom zaljevu.

Nosač vozila MV Helios Ray pogođen je između noći 25. veljače i jutra 26. veljače, eksplozijom iznad vodene linije za koju je američki službenik rekao da je napravila rupe s obje strane trupa broda. Izraelski službenik rekao je da su korištene podvodne mine.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odlučio lokalni stožer Još jedna županija prelazi na online nastavu: U klupama ostaju učenici nižih razreda osnovne škole i maturanti

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oboljela od COVID-a Francuska ministrica tri dana nakon cijepljenja testirana pozitivno pa hospitalizirana: "Dobila sam pojačanu terapiju kisikom"

Iran je tada zanijekao svoju umiješanost. "Snažno odbacujemo ovu optužbu", rekao je Saeed Khatibzadeh, glasnogovornik ministarstva vanjskih poslova u Teheranu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene