Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osigurati Putinov neuspjeh

Zamjenik britanskog premijera o ratu u Ukrajini: ''Naša misija je osigurati Putinov neuspjeh, a to će potrajati''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sukob u Ukrajini mogao bi trajati mjesecima, ako ne i godinama, rekao je zamjenik britanskog premijera Dominic Raab u nedjelju te dodao da bi međunarodni saveznici trebali pokazati "stratešku izdržljivost" da osiguraju neuspjeh ruskog predsjednika Vladimira Putina.

"Naša misija s našim saveznicima jest osigurati Putinov neuspjeh u Ukrajini, a to će potrajati. Govorimo o mjesecima, ako ne i godinama - i stoga moramo pokazati stratešku izdržljivost jer to neće završiti za nekoliko dana", rekao je Dominic Raab za Sky News.

Pozvao je Kinu i Indiju da pomognu pojačati diplomatski pritisak na Rusiju. "Kina ovdje ima što raditi. I ona mora učiniti više, ona je stalna članica Vijeća sigurnosti, i Indija također".

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bolan prizor UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Neutješna majka u zagrljaju dečka nakon što im je ubijeno dijete u Mariupolju: ''Zašto, zašto, zašto?!''

Pročitajte i ovo Mila Kunis (Foto: Profimedia) velika gesta Slavni holivudski par prikupio više od 15 milijuna dolara za izbjeglice: "Nikada nisam bio ponosniji što sam u braku s Ukrajinkom"

"Moramo povećati diplomatski pritisak", rekao je Raab.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene