Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolan prizor

UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE Neutješna majka u zagrljaju dečka nakon što im je ubijeno dijete u Mariupolju: ''Zašto, zašto, zašto?!''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolni prizori stižu iz Mariupolja, nakon ruske invazije na grad. Neutješni otac i majka jurili su u bolnicu s ozlijeđenim jednoipolgodišnjim djetetom u naručju. Dijete su pogodili gelerom u glavu.

Objavljena je snimka na kojoj se vidi kako roditelji trče bolnicom s djetetom omotanim u deku nakon što je ranjeno u ruskoj invaziji u Mariupolju. Liječnici su mu stavili masku s kisikom i masirali prsa jer se činilo da mu je srce stalo. Nisu ga uspjeli spasiti.

Shvrani liječnik viđen je kako sjedi zamišljeno na podu nakon mučnog prizora. Nakon te grozne vijesti, majka je kroz plač neutješno vikala ''zašto, zašto, zašto?!''. Naslonila je glavu na beživotno tijelo svog djeteta, nakon čega ju je dečko primio u naručje. Plakala mu je na ramenu, prenosi Sky news.

Podsjetimo, rusko ministarstvo obrane priopćilo je u subotu da je s ukrajinskim snagama dogovorilo rute za evakuaciju za Mariupolj i za istočni grad Volnovahu. Rusi to nisu ispoštovali, nego su pucali po civilima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Skriva se u kupaoni Vapaj Ukrajinke (25) iz Harkiva: ''Mama mi ne vjeruje da nas napadaju Rusi. Ispiru mozak ljudima, a oni im vjeruju''

Za danas je dogovoreno novo primirje u Mariupolju.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite  >>OVDJE.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene