Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Ne paničarite'

Putnici turističkog autobusa snimili potresan video

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekoliko imigranata tijekom zastoja na autocesti, otvorilo je vrata velike prikolice kamiona, a pojedini su u nju i ušli. Sve su snimili uznemireni putnici turističkog autobusa.

Pročitajte i ovo Napadač s nožem, ilustracija Stravičan slučaj Djevojčice (6 i 11) napadnute nožem pred školom: Francuska policija brzo uhvatila počinitelja Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih VIDEO Nevjerojatan prizor: Putnici panično bježali iz zapaljenog autobusa, automobili prolazili kroz vatru

Nakon što su agresivno otvorili vrata prikolice kamiona, nekoliko je muškaraca ušlo u unutrašnjost vozila, izbacivši pri tom pojedine stvari koje je prevozio.

Čini se kako vozač nije bio svjestan što se događa u prikolici kamiona, ali putnici turističkog autobusa koji su se vozili iza njega, sve su vidjeli i snimili.

'Ne paničarite, zaključali smo sva vrata. Pokušajte ne paničariti', rekao je vozač autobusa putnicima koji su očito bili uznemireni prizorom koji se događao njima pred očima.

SRAMOTA Australija platila trgovcima ljudima da vrate imigrante

Snimku je na YouTubeu objavio jedan od putnika iz autobusa. 'Ova se skupina pojavila niotkuda te preplavili cestu oko našeg autobusa. Nas nisu dirali, ali su provalili u kamion kako bi ukrali i pokušali prijeći granicu', napisao je korisnik koji je objavio video snimljen u Calaisu, gradu na sjeveru Francuske i ruta kojom imigranti ilegalno prelaze u Veliku Britaniju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene