Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi za zrakoplovnu kompaniju

Panika na pisti: Odbili se ukrcati u zrakoplov

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gotovo svi putnici iz aviona odbili su se ponovno ukrcati na let za Air Asia u Indoneziji, nakon što se pojavio problem s jednim od motora.

Nedavno je nestao avion kompanije Air Asia, a sada su se putnici koji su se našli u avionu koji je imao problem s motorom, odbili vratiti u taj avion na zračnoj luci Surabaya, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb Vlasti su isključile mogućnost da će pronaći preživjele (Foto: AFP) Pao u more Potraga na dubinama od 40 metara: Je li pronađena olupina nestalog zrakoplova?

Avion je krenuo pistom, a ubrzo se u motoru čuo glasan prasak. Putnici, njih 120, izvedeni su iz letjelice kako bi se popravio kvar. Međutim, kada je došlo vrijeme da se ponovno ukrcaju, putnici su odbili ući u avion čiji se motor bio pokvario, čak i nakon popravka.

Hvalili se da 'njihovi zrakoplovi ne mogu nestati' - a onda im se dogodilo upravo to!

'Kada je avion krenuo čuo se jak zvuk, a avion je krenuo unatrag. Bili smo šokirani i uspaničili smo se', ispričao je putnik Yusuf Fitriadi.

Oni koji se nisu htjeli ukrcati u avion dobili su povrat novca. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene