Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme pri kraju

Sastali se Putin i Lukašenko, ruski vođa objavio kad će u Bjelorusiju prebaciti nuklearno oružje

Aktualno Galerija Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 1 Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 2 Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 3 Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vladimir Putin i Aleksandar Lukašenko - 4 Galerija 1/4 >>
Predsjednik Rusije, Vladimir Putin u Sočiju je ugostio bjeloruskog saveznika i predsjednika Aleksandra Lukašenka.

Dok s područja pod ruskom kontrolom stižu informacije o dobrovoljcima koji spašavaju ljude od potopa i teško zakašnjeloj reakciji okupacijskih vlasti, rušenje brane nije glavna vijest u medijima pod kontrolom Kremlja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Troje ozlijeđenih Dron pogodio stambenu zgradu: Ruski grad proglasio izvanredno stanje

Vladimir Putin pogođena područja nije obišao. U Sočiju je, uz piće i šumsko voće, ugostio bjeloruskog saveznika Aleksandra Lukašenka. U tipičnom namještenom razgovoru najavili su da će rusko nuklearno oružje biti prebačeno u Bjelorusiju idućeg mjeseca.

Pročitajte i ovo Ukrajina se nosi s posljedicama pucanja brane - 4 Hidroelektrana Kahovka Objavljen dokaz: Službe presrele minutu i pol telefonskog razgovora koji otkriva tko je srušio branu u Ukrajini

"Sve ide prema planu. Sedmog ili osmog srpnja završit će priprema potrebnih struktura. Čim se to završi, pristupit ćemo mjerama za razmještanje spomenutih vrsta naoružanja na vašem teritoriju", rekao je Putin Lukašenku.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene