Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natalitetna politika

Putin poručio Rusima: Seksajte se da nas bude više

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vladimir Putin osmislio je plan za podizanje ruskog nataliteta.

Ruski premijer poručio je građanima da se više seksaju. Uz to Putin je najavio da će se za treće dijete dobivati novčana naknada, kako bi potaknuo rađanje djece.

Pročitajte i ovo Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce U mnogo čemu su se složili Kusturica na sastanku s Putinom usporedio hrvatske ustaše i ukrajinske banderovce Vladimir Putin Proljetno novačenje Objavio Kremlj: Putin pozvao u vojsku čak 150.000 ljudi

U jednoj od ključnih točaka u svojoj predsjedničkoj kampanji ruski premijer nudi i besplatna mjesta u vrtićima i jeftinije stanovanje, a cilj mu je podići broj stanovnika na 154 milijuna ljudi, piše Daily Mail.

>> Putin: Izaberite me za predsjednika i vratit ću vam zimsko vrijeme

Iako je Rusija najveća zemlja u geografskom smislu, ima samo 142 milijuna stanovnika - manje od Pakistana i Bangladeša. Putin je upozorio, predstavljajući svoj socijalni program za Rusiju, da bi trenutna populacija do 2050. mogla pasti na 107 milijuna stanovnika.

'Suočavamo se s rizikom da se pretvorimo u 'prazan prostor' i nećemo sami odlučivati o svojoj sudbini. Povijesna cijena o izboru između akcije i pasivnosti je blizu 50 milijuna ljudskih života u idućih 40 godina', izjavio je Putin. Zbog najnovijeg nastupa u njegovoj najkontroverzijoj kampanji Putin je postao predmet ismijavanja među sunarodnjacima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene