Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatreni okršaj

Pucnjava na Kosovu: Muškarac pobjegao iz policijske postaje, policijac ga ranio u rame

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U centru kosovskog grada Gračanica došlo je do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske postaje pobjegao prethodno uhićeni muškarac

Tom prilikom jedan policajac je upotrijebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u rame. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je za Kosovo Online zapovjednik policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić o nemirima na kosovu "Vučić se priprema za invaziju, gradi baze u obliku potkove": Uznemirujuće tvrdnje uglednog britanskog lista Ilustracija Oglasili se Brnabić i Kurti VIDEO Iz auta otvorena rafalna paljba na dječaka i mladića dok su nosili badnjak, odmah izbili neredi

"Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana tjeralica zbog napada na službenu osobu.

On i osoba koja se nalazila na mjestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podnijeta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici"; poručii su iz policije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene