Pucnjava na Kosovu
Pucnjava na Kosovu Foto: https://www.kosovo-online.com/

U centru kosovskog grada Gračanica došlo je do vatrenog okršaja kada je oko 17 sati iz policijske postaje pobjegao prethodno uhićeni muškarac


Tom prilikom jedan policajac je upotrijebio vatreno oružje i ranio osumnjičenog u rame. Osumnjičeni je van životne opasnosti, potvrdio je za Kosovo Online zapovjednik policijske stanice u Gračanici Bratislav Trajković.

Vezani članci Policijska potjera za vozilom završila ispred Osnovne škole Trnsko - 2 Bježao policiji u Zagrebu pa se zabio u stablo ispred škole u Trnskom. Očevici tvrde da se čula i pucnjava Aleksandar Vučić Biden potiče Srbiju na priznanje Kosova, Vučić odgovorio: ''Već sam im jedanput u lice rekao što mislim o tome...''

"Pripadnici interventne jedinice su danas zaustavili vozilo u kojem se nalazila osoba za kojom je raspisana tjeralica zbog napada na službenu osobu.

On i osoba koja se nalazila na mjestu suvozača, a kod koje je pronađeno hladno oružje i protiv koje je podnijeta prijava, privedene su i zadržane u policijskoj stanici"; poručii su iz policije.