Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica ranjena

Pucao na vatrogasce koji su došli gasiti požar i ubio dvojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dva su vatrogasca poginula, a dva su ranjena u pucnjavi u New Yorku.

Tijekom borbe s požarom koji je izbio u jednoj kući u New Yorku, nepoznati je počinitelj pucao na vatrogasce pri čemu je dvojicu ubio, a dvojicu ranio. Vlasti vjeruju da je netko pucao na vatrogasce nedugo nakon što su izašli iz svojih vozila kako bi ugasili požar, javlja CNN.

>>
SAD: Pobornici oružja žele u svaku školu staviti naoružanog policajca

Budući da vatrogasci nisu stigli ni ugasiti požar, policija je evakuirala stanovnike obližnjih kuća. Vatra je, navodno, zahvatila tri kuće i nekoliko automobila koji su se našli u blizini.

Jedan je vatrogasac pobjegao s mjesta nesreće i to otprilike sat vremena nakon što je ustrijeljen, a kasnije je prevezen u bolnicu te je u stabilnom stanju. Drugi ranjeni vatrogasac je, u trenutku dolaska hitne pomoći, bio pri svijesti i mogao je govoriti.

Pročitajte i ovo Ilustracija Akcija u Brežicama Drama u blizini granice: Muškarac pucao po gradu pa se naoružan sakrio u kuću Pucnjava u Brooklynu drama u new yorku VIDEO Ukupno 16 ljudi ozlijeđeno u pucnjavi u podzemnoj željeznici: Bacio dimnu bombu, policija u potrazi za kombijem

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene