Kada se prije 4 godine rodila Lily Barba Greatrex njezinim roditeljima je rečeno da nikada neće imati normalan život.

Galerija


Odmah po rođenju u Španjolskoj Lily Barbra Greatrex bila je životno ugrožena zbog teškog stanja u kojem se nalazilo njezino srce. Djevojčica je naime, rođena sa sedam rupa na srcu i konstantno je bila pod visokim rizikom od srčanog udara. Zbog slabog imuniteta ubiti ju je mogla i obična prehlada. Roditeljima, 24-godišnjoj Chloe Greatrex i 27-godišnjem Sergiju Barbi Morenu rečeno je da nikada neće imati normalan život.

Vezani članci Koronavirus, ilustracija Studija pokazala: Ljudi zaraženi britanskim sojem korone imaju veći rizik da završe u bolnici Druga faza cijepljenja u Zagrebu - 3 Počelo cijepljenje na punktovima u Zagrebu, građani ne biraju: "Svejedno koje je. Imam 86 godina i ja još kanim živjeti do 92."

No, unatoč svim prognozama liječnika Lily Barbra danas redovito vježba i aktivno uživa u životu, poput svakog drugog djeteta. Bavi se manekenstvom, a izabrana je i za Miss Junior Norfolka gdje živi s roditeljima.

I to nije sve. Iako rođena sa 7 rupa na srcu, Lily Barbra ima ogromno srce. Svoj prvi Božić koji može provesti izvan bolnice, Lily je odlučila provesti - u bolnici. 

Naime, kada ju je majka pitala gdje želi provesti Božić Lily je rekla da se želi vratiti u bolnicu u Norwichu i razveseliti pacijente darovima. Do sada je prikupila više od 1000 darova