Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
Analitičari složni u osudi

Vučić i srpski mediji ne prestaju s huškanjem na Hrvatsku, a retorika je uvijek ustaštvo: "To je glupo, prostački, lažljivo"

Aktualno Galerija Provjereno: Mediji o EU sankcijama Provjereno: Mediji o EU sankcijama Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 1 Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 1 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 2 Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 2 Foto: DNEVNIK.hr Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 3 Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 3 Foto: DNEVNIK.hr +8 Provjereno: Srpski političari zaoštravaju odnos s RH - 4 Galerija 1/13 >>
Osveta ustaša! Hrvati objavili rat Srbiji! Treći hladni rat Srbije i Hrvatske, i to za samo tri mjeseca! Ovo su tek neke od naslovnica. Do svega je došlo nakon odluke EU da se Srbiji, u sklopu sankcija Rusiji, zabrani uvoz jeftine ruske nafte preko Hrvatske. Iako su za zabranu glasovale sve članice EU, Vučić je glavnim krivcima proglasio Hrvate. Nakon Putinove agresije na Ukrajinu, EU je donijela niz mjera protiv Rusije, dok je Srbija čekala i vagala. Kad je voda došla do grla, Vučić ponovno potpiruje vatru. Čime drugim nego našom zemljom! I nije to jedini put. Nema dana, ni prilike, a da u nekom od svojih govora ne spomene i nas. Zašto? Priča Barbare Majstorović Ivezić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene