Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu pronađeni ukradeni predmeti

Policijsko buđenje: Trojica provalnika uhićena tijekom spavanja u vrtiću

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri provalnika otkrila su sve opasnosti spavanja na poslu kad ih je ovog tjedna zaposlenica vrtića u njemačkom gradu Schopfheimu otkrila po dolasku na posao i pozvala policiju.

Trojica mladića u dobi od 17, 21 i 28 godina probudila su se iz drijemeža u u utorak rano ujutro s lisicama na rukama koje im je stavila policija koja je tragala za njima zbog pljačke u susjedstvu. Prije toga su ispreturali vrtić i provalili u vrtnu kućicu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zatvor do deset godina Uhićena policajka koja je ubila 20-godišnjeg Wrighta: ''Agentica s 26 godina staža zna razlikovati elektrošoker od vatrenog oružja''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U ZAPREŠIĆU Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!"

Iste noći provaljeno je u obližnji ured i nekoliko je komada namještaja uništeno nasilnim otvaranjem, što je rezultiralo štetom od oko 12.000 eura, objavila je policija u gradu Freiburgu na jugozapadu Njemačke. Kod uhićenih nisu pronađeni ukradeni predmeti.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene