Policija u Njemačkoj, ilustracija
Policija u Njemačkoj, ilustracija Foto: Afp

Tri provalnika otkrila su sve opasnosti spavanja na poslu kad ih je ovog tjedna zaposlenica vrtića u njemačkom gradu Schopfheimu otkrila po dolasku na posao i pozvala policiju.


Trojica mladića u dobi od 17, 21 i 28 godina probudila su se iz drijemeža u u utorak rano ujutro s lisicama na rukama koje im je stavila policija koja je tragala za njima zbog pljačke u susjedstvu. Prije toga su ispreturali vrtić i provalili u vrtnu kućicu.

Počast na Dauntea Wrighta Uhićena policajka koja je ubila 20-godišnjeg Wrighta: ''Agentica s 26 godina staža zna razlikovati elektrošoker od vatrenog oružja''

Uhićen mladić, ilustracija Razbijena skupina trgovaca drogom: Prilikom privođenja jednom muškarcu pozlilo, hitno prebačen u bolnicu - "Pred očima mi se sin gasio!"

Iste noći provaljeno je u obližnji ured i nekoliko je komada namještaja uništeno nasilnim otvaranjem, što je rezultiralo štetom od oko 12.000 eura, objavila je policija u gradu Freiburgu na jugozapadu Njemačke. Kod uhićenih nisu pronađeni ukradeni predmeti.