Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinjena veća materijalna šteta

Dalmatinski episkop hospitaliziran zbog korone, provaljeno u pravoslavni hram u Šibeniku. Reagirao i Boris Milošević

Provaljeno je u Hram Svetog Spasenja u Šibeniku. Počinjena je materijalna šteta, a policija je izašla na očevid. Istovremeno, episkop dalmatinski Nikodim nalazi se u bolnici u Beogradu zbog korone.

Episkop dalmatinski Nikodim zaražen je koronom i trenutno je hospitaliziran u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu u Beogradu. Doznajemo da ima blaže simptome, no liječnici u bolnici prate njegovo stanje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Govorio da će ozlijediti ljude Muškarac naoružan samostrelom prijetio građanima Londona: Pokušao provaliti u stan, policija ga ubila Ilustracija Ima svoje prioritete Ništa na prazan trbuh: Provalio u stan i umjesto nakita i novca, poslužio se tortom

Na stranici Eparhije dalmatinske u subotu je objavljeno da je netko provalio u Hram Svetog Spasa u Šibeniku. Razvaljena su ulazna vrata, oštećene brave, a crkveni inventar je razbacan.

"Provaljeno u šibenski Hram Svetog Spasa

U noći između petka i subote (6.3.20121.) nepoznati počinitelj provalio u Hram Svetog Spasenja u Šibeniku. Tom prilikom razvaljena su ulazna vrata i sve ostale brave u crkvi, a crkveni inventar je razbacan te je pričinjena veća materijalna šteta.

Po pozivu nadležnog svećenika, šibenska policija izašla je na očevid, a istraga o ovom nemilom događaju trenutno je u tijeku. Ovaj incident izazvao je tugu i žaljenje Šibenčana, kako pravoslavne, tako i onih katoličke vjeroispovijesti koji nerijetko posjećuju ovaj sveti hram radi razgovora i molitve", napisano je na Facebook stranici Eparhije dalmatinske. 

ПРОВАЉЕНО У ШИБЕНСКИ ХРАМ СВЕТОГ СПАСА У ноћи измећу петка и суботе (6. 3. 2021.) непознати починилац провалио је у Храм...

Objavljuje Епархија далматинскаSubota, 6. ožujka 2021.

Reagirao potpredsjednik Vlade Milošević

Tim povodom reagirao je i potpredsjednik Vlade Boris Milošević.

Na Facebooku je napisao: "Volim ovaj hram, njegovu ulicu i malo groblje koje ga okružuje u centru grada i zato sam tužan zbog provale. U njega sam išao kao dijete i on je dio identiteta Šibenika. Očekujem da će počinitelj biti pronadjen."

Volim ovaj hram, njegovu ulicu i malo groblje koje ga okružuje u centru grada i zato sam tužan zbog provale. U njega sam...

Objavljuje Boris MiloševićSubota, 6. ožujka 2021.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene