Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronađeni dokumenti izgubljenog Stevea Fossetta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan planinar u udaljenom gorju južne Kalifornije pronašao je pilotsku dozvolu i druge osobne stvari koje su pripadale Steveu Fossettu, poslovnom čovjeku i avanturistu koji je nestao za samostalnog leta malim zrakoplovom prije 13 mjeseci, objavile su u srijedu TV mreže u SAD-u.

Planinar, Preston Morrow, izjavio je da je našao Fossettovu FAA pilotsku dozvolu, druge osobne dokumente i 1.005 dolara u gotovini u grmlju kraj planinarske staze, zapadno od gradića Mammoth Lakes u ponedjeljak. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Progovorio i pilot Lolita Express - mračna tajna koja povezuje Clintona, Trumpa i Eipsteina: Žrtve otkrile detalje paklenog aviona i kreveta na kojem su ispunjavale bolesne fantazije bogataša Vozačka dozvola Gen2 - 2 Gen2 Počelo izdavanje nove vozačke dozvole: Pogledajte kako izgleda

>> Američki milijunaš i avanturist Fossett službeno proglašen mrtvim

TV mreže su prenijele snimke dokumenata i izgužvanih novčanica od 100 dolara, koje je pronašao Morrow.

Morrow je kazao da je stvari predao lokalnoj policiji u srijedu, nakon neuspješnih pokušaja da kontaktira Fossettovu obitelj.

Policijska inspektorica u Mammoth Lakesu, Crystal Schafer, potvrdila je da postaja ima te stvari, uključujući i dokumente s Fossettovim imenom, prenosi "news program" MSNBC.

U kalifornijskom okrugu Madera, u koji pripada Mammoth Lakes, u srijedu je pokrenuta kopnena i zračna potraga za ostacima Fossettovog zrakoplova, kazala je glasnogovornica ureda šerifa Erica Stewart.

Fossett je nestao 3. rujna 2007., nakon što je poletio jednomotornim zrakoplovom s uzletišta na ranču u Nevadi, u vlasništvu hotelskog magnata Barrona Hiltona.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene