Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTKRIĆE U ŠVICARSKOJ

Bijela kava, ali ne s mlijekom? U tvornici omiljenog napitka pronađeno više od pola tone kokaina

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Više od pola tone kokaina pronađeno je u pakovanjima kave namijenjenim tvornici Nespressa u Romontu, gradu na zapadu Švicarske, a vrijednost pronađenih narkotika procjenjuje se na više od 50 milijuna švicarskih franaka.

Da su zaposlenici pronašli bijelu supstancu dok su istovarivali vreće kave koja je stigla iz Brazila, Nespresso je policiju obavijestio u ponedjeljak navečer, a analize su brzo utvrdile da je riječ o kokainu.

"Predmetna supstanca nije došla u kontakt ni s jednim od naših proizvoda ili proizvodne opreme koja se koristi za izradu naših proizvoda", priopćio je Nespresso.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna veliki ulov Uhićen 67-godišnji diler u Rijeci, pogledajte što su mu sve pronašli u stanu
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Razbijanje krijumčarskog lanca Policija i USKOK u akciji hvatanja krijumčara kokaina: U Hrvatskoj i inozemstvu uhićeno desetak osoba

''S obzirom na to da je policijska istraga u tijeku, ne možemo dijeliti više detalja. Želimo uvjeriti potrošače da su svi naši proizvodi sigurni za konzumiranje", poručili su iz Nespressa, javlja Reuters.



 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene