Obavijesti Video Pretražite Navigacija
veliki ulov

Uhićen 67-godišnji diler u Rijeci, pogledajte što su mu sve pronašli u stanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od kilograma kokaina pronašla je policija kod 67-godišnjaka u Rijeci kojega sumnjiči da je drogu prodavao na području grada i okolice.

Policijska uprava Primorsko-goranske županije u četvrtak je objavila da su 67-godišnjaka zatekli na parkiralištu u središtu Rijeke te ga uhitili i priveli na kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela vezanih za zlouporabu droga.

Po nalogu suca istrage pretražen je njegov dom i druge prostorije u Rijeci te osobno vozilo, pri čemu je pronađeno više od kilograma kokaina, manja količina marihuane, pet digitalnih vaga, veći novčani iznos u stranoj valuti za koji se sumnja da potječe od prodaje droge te drugi predmeti koji se s tim dovode u vezu.

Pročitajte i ovo Internetom kruži lažni video na kojemu se na stolu Volodimira Zelenskog vidi kokain traži se krivac Internetom kruži lažni video: Zelenskom na stol namontirali kokain i kreditnu karticu

Osumnjičen je da je od 2019. nadalje, kao i tijekom ove godine, kokain 'dilao' u Rijeci i okolice, pa je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene