Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wales zavijen u crno

Tragičan kraj potrage za četvoricom mladića: "Automobil je pronađen naopako, potopljen u vodi"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je pronašla tijela četiri tinejdžera za kojima je bila pokrenuta potraga nakon što se nisu vratili s kampiranja.

Policija je pronašla tijela četvorice tinejdžera koji su nestali nakon kampiranja. Iz policije Sjevernog Walesa poručuju da su tijela pronašli u slupanom Fordu Fiesti.

Za mladićima je pokrenuta velika potraga nakon što se nisu vratili kući nakon putovanja u Snowdoniju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kakve makinacije Ako ste odsjeli u Pragu možda ste ne znajući financirali invaziju na Ukrajinu

"Trenutno se čini da je ovo bila tragična nesreća i naše su misli s obitelji i prijateljima četvorice mladića u ovom vrlo teškom trenutku. Ovo je bila opsežna potraga koja je uključivala niz različitih agencija i volontera, a ovo nažalost nije ishod koji bi itko od nas želio", rekao je načelnik Owain Llewelyn.

"Automobil je pronađen naopako, djelomično potopljen u vodi".

"Tragično, tijela četiri mlada muškarca izvučena su iz vozila", dodao je Llewelyn. 

Kako navodi policija u tijeku je istraga kako bi se utvrdile okolnosti koje su dovele do nesreće, piše RTE.

Pročitajte i ovo Ilustracija Satelit s balističkom tehnologijom SAD oštro kritizirao Sjevernu Koreju zbog lansiranja rakete: "Drsko kršenje nekoliko rezolucija diže tenzije"

"Poslali smo voditelja operacija, dva hitna kola hitne pomoći i dvije jedinice za hitne reakcije na mjesto događaja gdje nas je podržala hitna medicinska služba za preuzimanje i prijenos u dva dobrotvorna helikoptera Wales Air Ambulance", rekao je glasnogovornik velške hitne pomoći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene