Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedoci i policija

FOTO Detalji nesreće đačkog kombija: "Djecu je šofer, priseban čovjek, na ruke izvukao"

Aktualno Galerija prometna nesreća u Srinjinama prometna nesreća u Srinjinama Foto: Pixsell prometna nesreća u Srinjinama prometna nesreća u Srinjinama Foto: Pixsell prometna nesreća u Srinjinama prometna nesreća u Srinjinama Foto: Pixsell +0 Ilustracija Galerija 1/4 >>
Petero učenika i vozač kombi vozila koje je sletjelo s ceste u Sitnom Gornjem prošli su s lakšim ozljedama i dobrog su općeg stanja. Potvrđeno je to iz KBC-a Split, a policijski očevid još traje. Do nesreće je došlo poslijepodne kada je Prometov kombi sletio s ceste koja spaja Srinjine i Sitno Gornje.

Uobičajeni put školskog kombija koji razvozi učenike pretvorio se u pravu dramu - kombi je u mjestu Sitno Gornje sletio s ceste.

"U trenutku nastanka prometne nesreće u kmbiju je bilo pet učenika koji su prevezeni na pregled u splitsku bolnicu, a naknadno je pomoć zatražio vozač kombi vozila. Točan uzrok nastanka ove prometne nesreće utvrdit će se očevidom.", poručio je Jerko Kurevija iz PU Splitsko-dalmatinske.

Iz KBC-a Split umirujuće vijesti - djeca i vozač lakše su ozlijeđeni, i svi su dobrog općeg stanja. No Anti kojem je kombi doslovce uletio u dvorište, bio je to šokantan prizor.

Pročitajte i ovo Ilustracija bon, novac ili figa u džepu? Ova tvrtka isplaćuje božićnicu od čak 1670 eura: U anketi vas pitamo hoće li i vas poslodavac nagraditi

"Izišao sam na balkon i žena kaže evo đački autobus se izvrnuo. Vidim šofer, to je bio moment. Čovjek priseban, već je 5-6 djece, koliko već je on sve na ruke izvukao iz tog kombija da praktički mi nismo trebali niti sići", isprićao je svjedok Ante Radelja.

Strma je to i poprilično nesigurna cesta bez zaštitne ograde.

"Puno opasno. Pogotovo kad su kiše, snig i nevremena. Grozno", rekla je mještanka Vesna.

"Pa valjda će ih ovo sad povući da stave nekakve branike, nešto poduzmu, je li. Ali je činjenica da se ovdje baš ništa ne radi", dodao je Radelja.

Odmah se oglasio Stanko Sapunar iz Prometa čije kombi vozilo služi za organizirani prijevoz djece.

"To je naš kombi koji je 10-ak godina star. Evo ja sam se informirao s mojima u tehničkom servisu, oni su prije mjesec i pol obavili tehnički servis vozila. Kombi je ispravan, a šta se dogodilo policija će vidjet", objasnio je,

Vozač i djeca, bude li sve u redu, bit će pušteni kući. Moguće uzroke nesreće nitko ne želi komentirati, dok se ne dovrši očevid.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene