Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno otkriće

VIDEO Prolaznik se šokirao kada je vidio aligatora kako u ustima drži - tijelo žene

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U gradu Largo na Floridi prolaznik je primijetio ljudski leš u ustima velikog aligatora. Vlasti su eutanazirale gmaza i identificirale žrtvu kao 41-godišnju ženu. Okolnosti njezine smrti još nisu poznate.

U gradu Largo na Floridi prolaznik je primijetio ljudski leš u raljama aligatora. Vlasti su identificirale žrtvu kao 41-godišnju Sabrinu Peckham. Okolnosti njezine smrti još nisu poznate.

Tijelo u ustima 13-metarskog aligatora primijetio je slučajni prolaznik JaMarcus Bullard u petak nešto prije 14 sati po lokalnom vremenu u vodenom kanalu na području Tampa Baya. Brzo je nazvao hitnu pomoć.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja Zabrinjavajuće upozorenje na iduću pandemiju: "Bit će gora od korone, a mogla bi ubiti 50 milijuna ljudi"

"Aligator se podigao iz vode s tijelom i otplivao unatrag na dno kanala na drugu stranu. Jednostavno nisam mogao vjerovati da je to stvarno", rekao je Bullard.

 

 

Službenici floridske komisije za očuvanje riba i divljih životinja reagirali su i ubili aligatora, priopćio je šerifov ured. Ronilački tim je zatim izvadio ostatke tijela iz kanala.

Nisu objavljeni daljnji detalji o okolnostima koje su dovele do otkrića. Medicinski istražitelj još uvijek rade na utvrđivanju uzroka ženine smrti, priopćio je šerifov ured, a istraga o slučaju je u tijeku.

Pročitajte i ovo Kosovska policija visoke napetosti Opsadno stanje na Kosovu! Policija ubila trojicu napadača, uhićena petorica: Pronađene velike količine oružja i streljiva

Pročitajte i ovo Ilustracija bez kontrole Internetom kružile fotografije golih djevojčica, a šok je nastao kad su shvatili što se krije iza njih

CBS piše kako je i u ožujku, u obližnjem St. Petersburgu, nestali dvogodišnji dječak pronađen mrtav u ustima aligatora, dva dana nakon što je dječakova majka ubijena u njihovu obiteljskom stanu. Dječakov otac kasnije je optužen za dva ubojstva.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene