Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vodila je i na Gay Pride

Na učenici isprobavala pomagala za seks

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Helen Goddard, 26-godišnja profesorica glazbe koja je priznala da je imala nezakonitu ljubavnu vezu s 15-godišnjom učenicom, osuđena je na 15 mjeseci zatvora.

Goddard, koja je do uhićenja u srpnju predavala trubu u jednoj od poznatih britanskih djevojačkih škola, priznala je krivnju za spolne odnose s osobom mlađom od 16 godina. Osim zatvorske kazne ući će i u službeni registar seksualnih prijestupnika, piše BBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nedostaci sustava Učiteljica na dva dana postala učenica - Objavila svoje strašno iskustvo! Slika nije dostupna Židovskoj djevojčici Šokantna prijetnja profesorice učenici: 'Poslat ću te u plinsku komoru'

>> Profesorica priznala lezbijsku ljubav s učenicom

'Jazz Lady', kako su je zvali u školi, zbližila se s 15-godišnjakinjom nakon što su nekoliko puta poslije nastave zajedno popile kavu. Veza je navodno započela na inicijativu učenice. Za vrijeme petomjesečne veze, djevojka je gotovo svaki vikend provodila kod profesorice. U seksualnim igrama koristile su razna pomagala i plišane lisice. Čak su zajedno bile i na vikendu u Parizu gdje su sudjelovale na Gay Prideu. Djevojka je roditeljima cijelo vrijeme lagala da spava kod prijateljice. Iako su znali da se često druži i s profesoricom, nisu ništa sumnjali. Vjerojatno je upravo to i potaknulo njezine roditelje, visoko obrazovane i ugledne intelektualce, da promijene stav iako su prvotno izjavljivali kako nemaju ništa protiv da se veza nastavi kada njihova kći napuni 16 godina, tj. kada zakonski bude dovoljno stara za seksualne odnose. Sada su u izjavi dostavljenoj sudu napisali kako je učiteljica iznevjerila njihovo povjerenje. 'Shvatili smo da je iznevjerila naše povjerenje i nije ostala dosljedna svojoj profesionalnoj odgovornosti', stoji u izjavi.

Prije izricanja presude sudac Anthony Pitts se profesorici obrati riječima: 'Ovo je rlo kompliciran i težak slučaj. Dokazi su pokazali da ste mjesecima imali seksualnu vezu. Djevojka je u svojoj izjavi napisala da je želja bila obostrana, tj. da je niste ni na što prisiljavali. Dapače, napisala je i da je ona bila ta koja je inicirala vezu. No, to je svejedno protuzakonito', kazao je sudac i 26-godišnjakinji izrekao kaznu od 15 mjeseci zatvora i doživotnu zabranu podučavanja djece. Sudac je ipak odbio prijedlog djevojčinih roditelja koji su tražili da joj se zabrani pristup njihovu djetetu. Goddard je kazala kako će svojoj ljubavi iz zatvora slati pisma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene