Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Profesorica je jednoj djevojčici židovskog porijekla u jednoj od najboljih britanskih srednjih škola rekla da će je poslati u 'jednu od onih plinskih komora' jer je preskočila red za ručak.


U školi za djevojčice North London Collegiate, među čijim je bivšim učenicima bila i urednica Voguea Anna Wintour, dogodio se nezapamćen incident, piše Daily Mail.

Vezani članci Mama pokrenula lavinu o gladnoj djeci u školi Mama koja je otkrila priču o gladnoj djeci u školi odbila se ispričati i oštro odgovorila ravnateljici: ''Pokušavate me zastrašiti'' Stephanie Peterson (FOTO: Volusia County Sheriff\'s Office) Seksualnim skandalima se ne nazire kraj: Još je jedna zgodna profesorica uhićena jer je zavela učenika

Profesorica se privatno ispričala djevojci, a škola nije željela otkriti o kojoj se profesorici radi niti je li protiv nje pokrenuta nekakva disciplinska mjera.

Roditelji 17-godišnje djevojke zatražili su od ravnateljice da da javnu izjavu kako bi istaknula ozbiljnost ovog incidenta.

Prije 344 godine ga spalili na lomači, a sad ga oslobodili svih optužbi!

Kako je rekao otac tinejdžerice, uvredljiv komentar profesorice čuli su svi u redu za ručak. 'Ne radi to ili ću te morati poslati na kraj reda ili u jednu od onih vaših plinskih komora', riječi su koje je profesorica uputila djevojci.

'Moja je kćer bila šokirana i uzrujana. Nije ništa rekla profesorici tada, ali svi su njezini prijatelji izrazili zabrinutost', ispričao je otac.

Jedno polugodište u toj školi stoji 6.000 funti (oko 60.000 kuna),a 25 posto učenika koji je pohađaju su Židovi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook