Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podnesena kaznena prijava

Party za pamćenje: Fotografirala se s ponosnim roditeljima nakon diplome, a onda je profesor vidio fotografiju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Pravni fakultet Sveučilišta Crne Gore podnio je kaznenu prijavu protiv jedne studentice koja je diplomirala, a na društvenim mrežama je objavila fotografije na kojima je držala lažnu diplomu s falsificiranim potpisom dekanice i rektora.

Iako se studentica Pravnog fakulteta u Crnoj Gori pohvalila fotografijom uspješnog diplomiranja, ispostavilo se da je sama diploma - lažna. Falsificirani su potpisi dekanice i rektora. Zapravo, još uvijek nije završila taj fakultet.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi

Pravni fakultet čeka reakciju policije i tužiteljstva. Objavila je fotografije s roditeljima, a držala je i cvijeće. Priložila je fotozapis i iz jednog lokala kako slave. Istaknuta je diploma na kojoj su, s pečatom, potpisi dekanice Anete Spaić i rektora Sveučilišta Vladimira Božovića.

Nakon što se izjasne nadležni o ovom slučaju, Pravni fakultet bi, prema neslužbenim informacijama Pobjeda.me, trebao pokrenuti disciplinski postupak.

Doznali su za ovaj slučaj kada je jedan zaposlenik na fakultetu uočio fotografije studentice pa je to prijavio šefovima. "Ovo se dosad nije dogodilo", kazao je jedan sugovornik.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UBRZO DOLIJALA VIDEO Uhićena medicinska sestra, lažirala je cijepljenje protiv korone. Pogledajte što je zabilježeno na snimci skrivene kamere

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Plan se izjalovio Obilo joj se o glavu: Lažirala COVID potvrdu, ali zbog bizarne pogreške završila je u rukama policije

Uprava fakulteta još nije razgovarala sa studenticom, ali su je prijavili policiji jer ih je "uznemirio slučaj". Studenticu će pozvati uskoro, a pretpostavljaju da je cijela lažirana ceremonija bila predstava za roditelje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene