Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images

Pravni fakultet Sveučilišta Crne Gore podnio je kaznenu prijavu protiv jedne studentice koja je diplomirala, a na društvenim mrežama je objavila fotografije na kojima je držala lažnu diplomu s falsificiranim potpisom dekanice i rektora.


Iako se studentica Pravnog fakulteta u Crnoj Gori pohvalila fotografijom uspješnog diplomiranja, ispostavilo se da je sama diploma - lažna. Falsificirani su potpisi dekanice i rektora. Zapravo, još uvijek nije završila taj fakultet.

Vezani članci Požar na području Karlovca - 3 Karlovački policajci iz požara spasili mlađu nepokretnu ženu Prosvjed u Iranu Snage sigurnosti zapucale i bacile suzavac na prosvjednike: Okupljeni na ulicama zbog smrti studentice

Pravni fakultet čeka reakciju policije i tužiteljstva. Objavila je fotografije s roditeljima, a držala je i cvijeće. Priložila je fotozapis i iz jednog lokala kako slave. Istaknuta je diploma na kojoj su, s pečatom, potpisi dekanice Anete Spaić i rektora Sveučilišta Vladimira Božovića.

Nakon što se izjasne nadležni o ovom slučaju, Pravni fakultet bi, prema neslužbenim informacijama Pobjeda.me, trebao pokrenuti disciplinski postupak.

Doznali su za ovaj slučaj kada je jedan zaposlenik na fakultetu uočio fotografije studentice pa je to prijavio šefovima. "Ovo se dosad nije dogodilo", kazao je jedan sugovornik.

Lažno cijepljenje protiv korone u Italiji VIDEO Uhićena medicinska sestra, lažirala je cijepljenje protiv korone. Pogledajte što je zabilježeno na snimci skrivene kamere

COVID potvrda, ilustracija Obilo joj se o glavu: Lažirala COVID potvrdu, ali zbog bizarne pogreške završila je u rukama policije

Uprava fakulteta još nije razgovarala sa studenticom, ali su je prijavili policiji jer ih je "uznemirio slučaj". Studenticu će pozvati uskoro, a pretpostavljaju da je cijela lažirana ceremonija bila predstava za roditelje.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju