Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBRZO DOLIJALA

VIDEO Uhićena medicinska sestra, lažirala je cijepljenje protiv korone. Pogledajte što je zabilježeno na snimci skrivene kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanska policija uhitila je u Palermu medicinsku sestru koja se pretvarala da cijepi ljude protiv koronavirusa.

Istražitelji su koristili skrivenu kameru ne bi li snimili medicinsku sestru (58) koja radi u centru za cijepljenje u Palermu, glavnom gradu Sicilije. Na snimci, objavljenoj ovog vikenda na Twiteru, vidi se kako sestra uzima dozu cjepiva iz bočice u špricu, ali je zatim prazni u maramicu pa se potom pretvara da je ubrizgava pacijentu.

Pročitajte i ovo Ilustracija 12 okrivljenika USKOK optužio petu skupinu za lažne covid potvrde: Sve su rješavali za 100 eura preko medicinske sestre Ilustracija Nova verzija Počeo novi krug cijepljenja: Kraken će ove jeseni i zime biti dominantan

Policija je objavila da je sestra i sama imala lažnu potvrdu o booster dozi te ju je uhitila pod optužbom za falsificiranje i pronevjeru. 

To nije prvo uhićenje nekog medicinskog djelatnika u Italiji zbog lažnog davanja cjepiva protiv koronavirusa. Niz je zdravstvenih radnika, uključujući najmanje tri liječnika, optužen ili pod istragom zbog sumnje da su davali lažna cjepiva ljudima posljednjih mjeseci, a neki su im za tu uslugu platili i do 400 eura, piše Guardian.

Primjer je tomu i medicinski tehničar u Anconi, koji je lažno cijepio, odnosno nije cijepio najmanje 50 ljudi, a za to je od njih dobio po 400 eura.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene