Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zvjersko mučenje

Prije ubojstva počupali joj zlatne zube

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je uhitila 24-godišnjakinju i 31-godišnjaka iz Novog Sada, osumnjičene za ubojstvo 64-godišnje žene, pri čemu je otkrila nove zastrašujuće detalje zločina.

Policija pretpostavlja da je dvojac žrtvu prvo mučio kako bi je natjerali da prizna gdje je novac, a zatim je zvjerski ubili, piše Blic. Uz brojne udarce, na tijelu nesretne žene pronađene su ubodne rane po leđima i u usnoj šupljini.

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Ilustracija Otac sve gledao Snimka na kojoj brat ubija sestru šokirala je zemlju: S ocem ju je godinama silovao, građani su bijesni

'Žrtva je zvjerski mučena. Osumnjičeni su joj čupali zlatne zube. Tukli su je i boli nožem po leđima', tvrdi izbor Blica. Neslužbeno se doznaje da su osumnjičeni od prije poznati policiji, a uhićeni su u Pivnicama, mjestu nedaleko Bačke Palanke, gdje su se sakrlili nakon zločina. Pronađen je i dio novca kojeg su oteli ubijenoj ženi.

>> Starica pretučena na smrt zbog glasina da ima novca

Ona je pronađena u utorak popodne u svojoj kući, a našla ju je nećakinja iz Beograda. Žena je živjela sama u kući koju je nedavno ustupila jednom novosadskom investitoru u zamjenu za stanove u zgradi koju je ovaj trebao sagraditi na toj adresi. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene