Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravično ubojstvo

Starica pretučena na smrt zbog glasina da ima novca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novosađanka V. L., stara 68 godina, pronađena je mrtva u svojoj kući. Prema prvim informacijama, nesretna žena brutalno je ubijena udarcima tupim predmetom po glavi.

Stravičan zločin dogodio se prekjučer, piše Blic. Policija pretpostavlja da iza zločina stoji razbojništvo, jer je u kući u kojoj je živjela 68-godišnjakinja, izvršena premetačina.

Pročitajte i ovo Dina Ćevid i Josip Pavliček - 4 Kako će utvrditi uzrok smrti? Kriminalist o monstruoznom zločinu u Srbiji i je li bilo propusta policije: "Postoje indikatori..., a ubojice imaju svoj svijet" Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Tijelo žene pronašla je njezina sestrična iz Beograda koja joj je došla u posjetu. 68-godišnjakinja je ležala na podu u lokvi krvi. Šokirana žena otrčala je do susjeda, a potom obavijestila policiju.

68-godišnjakinja najvjerojatnije je ubijena tupim predmetom, udarcima po glavi. Pretpostavlja se da je zločin počinjen u noći između ponedjeljka i utorka. Susjedi su ispričali kako je ubijena žena kuću prodala investitoru, koji ima namjeru na tom zemljištu izgraditi stambenu zgradu.

'Vjerojatno je netko mislio da ima novaca, jer se čulo da je kuću i zemljište prodala investitoru. No, ona kod sebe nije imala ni dinara, a kuću je zamijenila za stanove koje bi joj investitor dao u zamjenu', ispričali su susjedi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene