Obavijesti Video Pretražite Navigacija
poginulo sedmero ljudi

VIDEO Premijerka Srbije sablaznila izjavom o tragičnoj nesreći: "Beba bi svakako, pretpostavljam, preminula"

Ana Brnabić, premijerka Srbije
Ana Brnabić, premijerka Srbije Foto: DNEVNIK.hr
Tijekom zasjedanja Skupštine Srbije premijerka Ana Brnabić osvrnula se na tragediju koja se dogodila 2015. godine kad se srušio helikopter koji je prevozio bebu u bolnicu, a u kojoj je poginulo sedmero ljudi.

Tijekom sjednice u utorak helikopterska nesreća spomenuta je više puta, pa se na nju osvrnula i premijerka Ana Brnabić, a svojom izjavom sablaznila je komentatore na društvenim mrežama nakon što se proširila snimka njezine izjave, javlja Nova.rs.

"Ta helikopterska nesreća, koja zaista baš nema nikakve veze s ovom točkom dnevnog reda, ali je dosad tri puta spomenuta… Da vam kažem, znate što je isto nedostatak odgovornosti i integriteta? Da u to vrijeme nije podignut taj helikopter da pokuša spasiti tu bebu, ta bi beba svakako, pretpostavljam, preminula zato što je to bio jedini način da se stigne do te bebe", rekla je Brnabić tijekom rasprave o smjeni ministra unutarnjih poslova Bratislava Gašića, koji je u vrijeme nesreće bio ministar obrane, pa je i tada bila tražena njegova smjena.

 

 

"Ova žena svaki dan probija dno bezobrazluka i pokvarenjaštva, zlo!", "Ostala sam bez komentara", "Bez srama, bez blama", "Pa ne vjerujem što čujem...", "Ovo nije ljudsko biće, što je ovo?", "Monstruozno, paušalno, primitivno, bezdušno, hladnokrvno, skandalozno...", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Prizor nakon napada Užas u Ukrajini Raste broj žrtava ruskog projektila koji je pogodio restoran: Među mrtvima i troje djece

Transportni helikopter Mi-17 Vojske Srbije srušio se 13. ožujka 2015. dok je prevozio životno ugroženu bebu iz Novog Pazara. U padu su poginuli pilot-bojnik Omer Mehić, pilot-kapetan Milovan Đukarić, zastavnik Nebojša Trajić, mehaničar letač Ivan Miladinović, liječnik Dževad Ljajić, anesteziolog Miroslav Veselinović i beba iz obitelji Ademović.

Pročitajte i ovo Južnokorejci Tako jednostavno I to je moguće: Južnokorejci u jedan dan postali mlađi za godinu ili dvije

Nakon istrage nesreće Više javno tužiteljstvo u Beogradu odlučilo je da se protiv osoba koje su sudjelovale u pripremi i izvršenju zadatka neće voditi krivični postupak.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene