Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RASPRAVE I POLEMIKE

Pregled tjedna Ivane Petrović: Od spota u uredu borgovca do konačnog istupa Ante Ramljaka

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr)
Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr Ruska banka za pregovaračkim stolom (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Ruska banka za pregovaračkim stolom (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Za tjedan dana na snagu stupa GDPR (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/3 >>
Na najvažnije događaje proteklog tjedna u komentaru podsjeća Ivana Petrović.

Premijer Andrej Plenković je na Izvještajni sabor stigao nakon što se cijeli tjedan vodila rasprava je li on odredio da se u uredu borgovca, odvjetnika Šavorića, snima dio kadrova njegova predizborna spota.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović burni dani iza nas Ivana Petrović donosi pregled ključnih događaja proteklog tjedna Pregled tjedna - Ivana Petrović najvažniji događaji Strah od terorističkih napada, prosvjed svinjogojaca, ostavka šefa HEP-a i Jakuševac obilježili su tjedan

Provuklo se i pitanje tko je doveo Šavorića u cijeli proces. Most proziva premijera da ga je doveo on, a premijer kaže da je pozvan iz Vlade a ne od njega, te podsjeća da je Most uveo Bricelja i Besaka te da je Bricelj bio njegov izbor za povjerenika, što je on odbio.

Plenković kaže da Šavorića poznaje iz gimnazije i s faksa, ali da nisu prijatelji.

Hajdaš i Grbin iz SDP-a prijavljuju premijera Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a SDP proziva i Most zbog duge šutnje o svemu oko Agrokora u što su, kažu, kao tada dio valadajuće većine bili upućeni.

Nakon višednevne polemike oglasio se Ante Ramljak koji kaže da je odvjetnik Šavorić u proces Agrokor ušao na njegov poziv.

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

Vlada dubioza i oko nacrta nagodbe u slučaju Agrokor.

Dobavljači se protive povratku ruske Sberbanke kojoj bi kao Todorićevom najvećem kreditoru pa i onda kad su mu dionice bile na dnu, trebao pripast najveći dio kolača.

Pregled tjedna Ivane Petrović (Foto: Dnevnik.hr) Za tjedan dana na snagu stupa GDPR (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr

U tjednu koji je za nama na snagu je stupila opća uredba o zaštiti osobnih podataka. Neke stvari poput dizanja kredita će papirološki zakomplicirat a mnoge će i olakšati.

Što je još obilježilo ovaj tjedan pogledajte u videoprilogu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene