Obavijesti Video Pretražite Navigacija
90 km od Teherana

Potres jačine 5,3 stupnja pogodio Iran, najmanje 54 osobe ozlijeđene

Potres u Iranu (Foto: emsc-csem.org)
Potres u Iranu (Foto: emsc-csem.org) Foto: emsc-csem.org
Potres jakosti 5.3 po Richteru pogodio je u nedjelju zapadni Iran, ozlijedivši najmanje 54 ljudi, nekoliko sati prije nego je umjereni potres uzdrmao područje u blizini glavnoga grada Teherana, izvijestili su državni mediji.

Zasada nema izvješća o žrtvama ili šteti nakon drugog potresa jakosti 4.2 koji je pogodio područje 90 km od Teherana, izvijestila je službena novinska agencija IRNA.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Nuspojave ibuprofena Opasne nuspojave UZNEMIRUJUĆE Uzela lijek koji Hrvati obožavaju i proživjela pakao: "Ovakvi slučajevi su rijetki, ali.."

Većina od 54 ozlijeđenih u prvom potresu otpuštena je nakon što im je pružena pomoć u bolnicama u zapadnoj pokrajini Kermanshah, navodi IRNA priopćenje hitnih medicinskih služba.

Iranske novinske agencije su izvijestile kako je većina ozljeda lakša, a neki su ljudi ozlijeđeni predmetima koji na njih pali.

U potresu jakosti 7.3 koji je pogodio Kermanshah i susjedni Irak u studenom poginulo je više od 600 ljudi, a ozlijeđeno više od 8.000. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene