Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pripadnici policije BiH u Posušju su u petak navečer deaktivirali napravu velike razorne moći koja je bila postavljena uz disco klub" Elephant bar "uoči najavljenog gostovanja srpskog folk pjevača Nikole Rokvića, priopćeno je iz službenog izvora.


Prema priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova Županije zapadnohercegovačke, policija je sinoć dobila anonimnu telefonsku dojavu da će naprava, postavljena uz ugostiteljski objekt 'Elephant bar' u Vukovarskoj ulici u Posušju, ubrzo eksplodirati.

Policija je evakuirala goste, a postrojba za protueksplozijsku zaštitu MUP-a je nakon pregleda otkrila eksplozivnu napravu, koju je deaktivirala. Druge naprave nisu otkrivene. Policija zbog istrage koja je u tijeku nije priopćila o kakvoj je eksplozivnoj napravi riječ ni da li ima indicija o mogućim podmetačima eksplozivne naprave.

Tužiteljstvo Županije zapadnohercegovačke provodi istragu u suradnji s policijom. 'Elephant bar' u Posušju najposjećeniji je disco klub u Hercegovini, a veliki broj mladih dolazi i iz susjednih općina u Hrvatskoj. (Hina)

Vezani članci Pijanist Vedran Janjanin Sporna "pedala": Hrvatski glazbenik otkrio da se i njemu dogodilo nešto slično kao i Rusu Policija u BiH, ilustracija Stanovnike Mostara probudile dvije snažne eksplozije: Na automobile bačene ručne bombe