Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bolje će funkcionirati

Poslijepodnevni 'spavanac' školaraca u Kini

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kako bi osnovnoškolci bolje funkcionirali poslijepodne, jedna se kineska škola dosjetila da organizira podnevni' spavanac' na školskim klupama.

Internetom kolaju fotografije kineskih školaraca koji spavaju na svojim školskim klupama. Osnovna škola u gradu Xi'anu dopustila je svojim učenicima da tijekom podnevne pauze odrijemaju na svojim stolovima.

Pročitajte i ovo Osnovna škola Vladislav Ribnikar Suđenje u Beogradu Razrednica dječaka otkrila što se s njim događalo prije nego je počinio masakr u školi: "Imao je probleme..." Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda

Školarci svakodnevno imaju ručak u 12:10, a popodnevni satovi počinje tek u 14:00, pa je ova inicijativa naletjela i na masovno odobravanje roditelja koji više ne moraju u podne dolaziti po djecu kako bi se kod kuće odmorila, te ih vraćati u 14:00 sati u školu.

>> Domišljata majka izbrijala brojke na glavama svojih identičnih četvorki

'Podnevni odmor je odličan za djecu jer nadoknade energiju za poslijepodnevne sate', poručuju iz škole, a budući da nemaju dovoljno mjesta u školi gdje bi se svih 3000 učenika odmaralo, jedina im je opcija spavanje na klupama. Kako bi djeci bilo ugodnije škola traži roditelje da s njima u školu pošalju i jastučiće.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene