Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Dijelovi Londona poplavljeni su nakon obilne kiše. Met Office izdao je upozorenje od mogućih poplava zbog obilne kiše tijekom današnjeg dana.


Na društvenim mrežama dijele se videozapisi poplave u Londonu. Naime, tamošnji metorolozi izdali su upozorenje za južni dio Engleske zbog moguće kiše i poplava.

Vezani članci Posljedice oluje na sjeveru Italije VIDEO Strašne posljedice oluje koja je poharala sjever Italije: Blato guta automobile i ulazi u kuće, vatrogasci imaju desetke intervencija Kiša u Dubrovniku - 4 Nevrijeme u Dalmaciji: U Kninu bujica na ulicama, a u Splitu snažan vjetar rušio grane i oštetio vozila

 

 

 

Očekuje se da će nevrijeme prestati tijekom noći. ''Nikad nisam vidio ovako nešto'', napisao je korisnik Twittera.

 

 

 

 

Također, policija je poslala apel da vozači izbjegnu Raynes Park zbog velike poplave na tom području. ''Ceste su poplavljene i opasne za vožnju'', napisali su. Vatrogasci su dobili više od 150 poziva zbog poplava.

 

Poplavljeni su mnogi stanovi. ''Moja sestra je snimala potop na imanju Lanchester West za vrijeme današnje obilne kiše. ''U cijelom životu nikad nisam vidjela ovakvu poplavu'', napisala je korisnica na Twitteru.