Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kobna greška

Popila sredstvo za čišćenje misleći da je mineralna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ovo je otrov, pomozi mi!',bile su zadnje riječi 60-godišnje Glorije Smith koja je preminula na Cipru nakon što je popila tekućinu za čišćenje misleći da je mineralna voda.

Gloria Smith bila je na dvotjednom odmoru sa svojim zaručnikom i kada se vratila u sobu koju je plaćala 200 funti po danu popila je gutljaj onoga za što je mislila da je mineralna voda. Nekoliko trenutaka kasnije, nesretna se žena našla na podu kupaonice, vrištala i zvala svog zaručnika da joj dođe pomoći, piše Daily Mail.

Zaručnik je dotrčao do žene, ali joj nije bilo spasa.'Podigao sam bocu i probao tekućinu koja me opekla. Bila je to obična boca od vode. Odmah sam joj pokušao pomoći', kazao je policiji.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno otkriće VIDEO Prolaznik se šokirao kada je vidio aligatora kako u ustima drži - tijelo žene Ilustracija naložena obdukcija U kući na Viru pronađena mrtva žena

>> Otrovna narukvica uništila joj život: Ostala bez kuće, posla, dečka...

Istragom je utvrđeno da je sobarica dotičnog hotela napunila bocu sa sredstvom za uklanjanje mrlja i ostavila je iza sebe kada je završila s čišćenjem sobe. Sobarica je odmah uhićena, ali je puštena na slobodu nakon što je postalo jasno da je riječ o nenamjernoj pogrešci.

Sredstvo za uklanjanje mrlja je djelovalo tako da se nakupilo u plućima i mozgu što je izazvalo smrt. Mrtvozornik Robin Balmain smatra da se hotel mora suočiti s kaznenom prijavom te da se takve pogreške jednostavno ne smiju događati, jer bi svatko pomislio da je u toj boci - voda.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene