Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija ga spriječila

Pokušao se spaliti pred Trijumfalnim vratima u Parizu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac se pokušao zapaliti u subotu pred pariškim Trijumfalnim vratima, na marginama prosvjeda organiziranih u glavnome francuskom gradu u znak potpore tuniskom narodu, no u pokušaju ga je spriječila policija, čim je poslana dojava da se muškarac polio benzinom, izvijestila je policija.

Pokušaj samozapaljenja slijedio je u trenutku dok je povorka od oko 800 prosvjednika kretala prema zgradi tuniskog veleposlanstva u Parizu, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Migranti u Tunisu Kod Tunisa Iz mora izvučeno još 41 tijelo migranata, broj žrtava brodoloma porastao na više od 200 Slika nije dostupna drama u tunisu Predsjednik smijenio čak 57 sudaca da bi spriječio uvođenje diktature: ''Imali ste niz prilika''

>> Policija suzavcem na prosvjednike, oni uzvratili kamenjem i bocama

U samozapaljenju je muškarca spriječila policija, a njegov identitet nije otkriven. Priveden je u policijsku postaju. Samozapaljenje mladića 17. prosinca u Sidi Bouzidu u središtu Tunisa pokrenulo je narodnu pobunu koja je rezultirala padom režima predsjednika Zine Al Abidinea Ben Alija. Od tada se nekoliko osoba u Alžiru, Egiptu i Maroku pokušalo samozapaliti. Neki su pokušaji završili smrtnim slučajevima. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene