Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav majstor!

Pogledajte lopova koji slabo shvaća...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je primijetio da ga snima nadzorna kamera trgovine koju je pljačkao, kineski je provalnik isključio monitor kompjutera na kojem se prepoznao, misleći da je tako riješio svoj problem.

Provalnik u kineskom gradu Ningbo provalio je u trgovinu, skinuo masku, a kada je vidio da se u prostoriji nalazi nadzorna kamera, ponovno ju je navukao, isključio utičnicu monitora, uzeo torbu punu cigareta i izašao kroz prozor, javlja kineska državna televizija.

Pročitajte i ovo Promet - 2 Sigurnost na prvom mjestu Loše vijesti za neoprezne vozače: Policija postavlja još nadzornih kamera, evo gdje će ih biti najviše Slika nije dostupna Provalio u Gradsku upravu VIDEO Nadzorna kamera 'ulovila' lopova u Dugoj Resi

>> Ukrao nadzornu kameru, koja je sve to snimila...

Isključivši monitor lopov je mislio da je nadzorna kamera prestala snimati. Ali, prevario se. 'Lopov je isključio monitor, međutim video rekorder je još uvijek radio', objasnio je vlasnik trgovine.

Na snimci se vidi kako oko tri sata ujutro u trgovinu provaljuje lopov. Razgledavao je predmete na policama, a kada mu je maska počela smetati, pokušao ju je skinuti. No, ubrzo je vidio kameru i na lice vratio masku. 'Poslužio' se cigaretama, stavio ih u torbu, a potom pobjegao kroz prozor.

Policija uz pomoć snimke kamere traga za nespretnim lopovom. Nespretnog lopova možete pogledati u priloženom videu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene