Potencijalni lopovi pokušavali su provaliti u obiteljski dom u Kanadi kada ih je povikom uplašio i otjerao vlasnik kuće. Uključio se na live stream svoje sigurnosne kamere i gledao uživo kako mu provalnici pokušavaju obiti vrata. U zadnji tren u tome ih je spriječio.

Galerija


Dvojica lopova pokušala su provaliti u kuću obijajući vrata, no umjesto plijena iz pljačke dobili su šokantno upozorenje - "Maknite se od vrata!".

Vezani članci Neuspjela pljačka u Italiji - 3 Noćna zasjeda: Lopovi u Italiji planirali opljačkati oklopno vozilo s nekoliko milijuna eura, pa neslavno završili U pucnjavi u Zarebu ozlijeđen muškarac - 10 Novi detalji pucnjave u Zagrebu: Lopov upucao djelatnika Čistoće, pucao na policajce pa ga nokautirao građanin?

Kućevlasnik Clem Ho kroz maleno je zonce na vratima povikao na lopove i time ih automatski otjerao. Ho je uključio nadzornu sigurnosnu kameru koju ima pred kućom i slučajno ugledao kako mu pljačkaši pokušavaju obiti vrata, piše Edmonton News.

Ugledao je muškarca koji je bio odjeven kao poštar kako stoji pred vratima te provjerava i naviruje se ne bi li vidio je li netko u kući. Nakon izvršene provjere pozvao je i drugog muškarca, koji je donio polugu kojom su pokušali razvaliti ulazna vrata. 

Nakon što su muškarci djelomično uspjeli oslabiti vrata, vlasnik kuće smireno im je kroz zvono na vratima uputio upozorenje da se maknu od vrata, nakon čega su lopovi brzo pobjegli. 

"Znao sam da se radi o sekundama nakon što se drugi tip pojavio", rekao je vlasnik nakon što je cijeli incident završio.