Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred očima policajca

Nije pojeo zadaću, ali jest vozio? Pijani vozač tvrdio policiji da je za volanom bio njegov pas i pokušao pobjeći

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Osumnjičeni pijani vozač u Coloradu bezuspješno je pokušao okriviti svoga psa za prebrzu vožnju, prema policiji u istočnom Coloradu.

Policajci u Springfieldu napisali su na Facebooku da se pokušaj prebacivanja odgovornosti dogodio u subotu kasno navečer, kada su policajci zaustavili vozilo koje je vozilo brzinom od 84 kilometra na sat u zoni od 50 km/h.

"Vozač je pokušao zamijeniti mjesta sa psom koji je bio na suvozačevu mjestu dok je policajac prilazio i promatrao cijeli proces", rekli su u nedjelju policijski službenici.

"Muškarac je tada izašao sa suvozačke strane vozila i tvrdio da nije vozio."

Kad je policija pitala osumnjičenika je li konzumirao alkohol, on je pobjegao te ostavio i vozilo i psa. Uhvaćen je 20-ak metara dalje.

Optužbe protiv vozača, koji od ranije ima i druge prekršajne prijave, uključuju sumnju na vožnju pod utjecajem alkohola i opiranje uhićenju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koume Heroj na četiri šape: Trebala je biti samo maskota, a spasila je život čovjeku koji je imao srčani udar

Pročitajte i ovo Ilustracija Arkadas - Prijatelj FOTO/VIDEO Ima samo tri mjeseca, a čekaju ga važni zadaci: Nakon ogromne tragedije ujedinio je dvije zemlje

"Pas je dan vozačevu poznaniku na čuvanje dok je muškarac u pritvoru", rekla je policija.

"Pas neće dobiti nikakvu prijavu i pušten je samo uz upozorenje", našalila se na kraju policija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene