Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POD UTJECAJEM ALKOHOLA

Pijan satima sudjelovao u potrazi, pa mu najednom sinulo: "Koga tražimo? Pa ja sam ovdje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
50-godišnji Beyhan u jednom trenutku pridružio se potrazi koja je za njim bila raspisana jer nije shvaćao da traže baš njega. Pretpostavlja se da je svemu kumovao alkohol.

O bizarnoj potrazi ovih dana izvještavaju strani mediji. Turski državljanin Beyhan Mutlu (50) bio je na piću s prijateljima u Bursi, kada je zalutao u šumu. Kako se nakon nekog vremena nije pojavljivao, njegova supruga i prijatelji alarmirali su lokalne vlasti i organizirali potragu. Pridružili su im se i volonteri.

Pročitajte i ovo Screenshot Velika greška Hoće li se Dankin ubojica izvući? "Bojim se da je ovime slučaj doveden u slijepu ulicu" Marijana Franjić Potraga Jeste li je vidjeli? Četvrti dan traga se za ženom koja je nestala u Virovitici

Satima su dozivali nestalog Beyhana, da bi shvatili kako on čitavo vrijeme sudjeluje u potrazi. 

"Koga tražimo? Ja sam ovdje", rekao je čovjek koji je navodno bio pod utjecajem alkohola, objavio je BBC.

Nije jasno kako se Beyhan našao u ovoj potrazi, kao ni kako njegovi prijatelji nisu shvatili da je čitavo vrijeme bio s njima. Policija ga je otpratila do kuće.

 

 

Jednog od spasioca navodno je zamolio da mu ne odrede prestrogu kaznu, da mu se otac ne razbjesni. Nije poznato hoće li biti novčano kažnjen.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene