Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Amerikanka peruanskog porijekla rodit će u veljači vlastitu unuku nakon što se ponudila za surogat majku svojoj kćeri u Provu u američkoj saveznoj državi Utahu.


Julia Navarro (58) u osmom je mjesecu trudnoće a nosi dijete svoje kćeri Lorene McKinnon (32) koja nije uspjela sačuvati dijete u trudnoći već deset puta. 'Moramo si međusobno pomagati kao obitelj', izjavila je baka lokalnom dnevniku Salt Lake Tribune.

Vezani članci Ana Ivanović (Foto: Instagram) Srpsku ljepoticu javnost inače obožava, no ovog puta je uspjela sve razbjesniti Slika nije dostupna Stigla je: Victoria i David Beckham dočekali svoju prvu curicu!

'Molila sam se i govorila ako se beba rodi, pomoći ću drugima', dodala je. 'Voljela bih dati malo novca koje ćemo dobiti uoči rođenja bebe djeci Perua koja nemaju roditelje da im pomognu', rekla je ona. Nakon razvoda, gospođa Navarro nastanila se 2001. kod kćeri koja je studirala na sveučilištu Utah Valley.

Baka rodila svoju unuku

Nakon što se udala 2005. za Micaha McKinnona, Lorena nije imala problema zatrudnjeti, ali nikad duže od sedam tjedana. Tražili su surogat majku, ali se nakon nekoliko odustajanja ponudila Lorenina majka koja je zbog menopauze morala primiti hormonske injekcije. Majka je Loreni tako uštedjela 30 do 60 tisuća dolara koliko bi je stajao postupak s nekom drugom surogat majkom. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook